Friday, 2 October 2015

LAWATAN REHAT MINDA DAN JAMUAN PRS

Ah Yap! Lawatan dan jamuan yang aku rasa kenyang all the time.. makanan kiri kanan. HHAHAHHAHAH. Actually aku ni jenis suka makan and luckily berat badan aku takdelah menyedihkan sangat ~ And aku jugak jenis yang cepat melenting pasal makanan. Aku pantang giler someone or apa2 programme yang aku kena tahan lapar. Banyak kerenah kan aku ni. Oh well, anak perempuan sorang HHAHAHHA "THE QUEEN". Dalam kelas pun aku agak Queen Control but tak menonjol mana, well friends can be haters. Elok2 berkawan kang bermusuh pulak. Pape pun, anywhere i have to behave myself.

Back to jamuan, oh my god, makanan dia amat amat  memuaskan, mengenyangkan, menggembirakan dan menyelerakan. HAHHAHA 4M of Makanan. Of course la sedap restoran pun dah mcm high class punya service takkan tak sedap kut masakannya kan... Beberapa dari masakan yang dihidangkan are, Sup Tom Yam Putih, and fine, tiba2 aku tak ingat nama hidangan tu. HIHIHI One of my best punya hidangan is.............

[Sumber: Google]

Apa ni? Oh Yes!! This is Ayam Goreng Mangga!!!!! I'm in love with this.. balik je terus cari resepi ni kat internet. First time makan.. actually saya x berapa berkenan makan ikan so nampak ayam terus rembat jelah. Rasa2 sedaplah pulak. 





Dah habis makan makan about 2 hours i think, kitorang bertolak ke Pantai Batu Buruk. Lama gile kot daha tak pergi, dengan kawan taksah cakap this is first time kot dengan family tu dah banyak kali la but now dah jarang. Lama tak mandi pantai, rindu saat2 tertelan air masin... Tipu, tak rindu pun sebab menyakitkan . nak2 part air masin masuk mata cam nak pukul je air tu,, tapi apakan daya, pukul pun tak jadi ape jugak . HAHAHAHAHHAHAHHAH 





So refreshing laa udara kat sini, habis basah kaki seluar konon nak ambil gambar ala2 dak hot hahahahah. konon jelh yek ... KONON. Main giant bubble, RM4 skali guna and skali sewa batang. Sorryla takleh blanje gambar, takde gambar time main semua fail . Nak tergelak jugak tengok gambar tu. Tengah jalan2, ternampak kuda jeles pulak tengok rambut kuda lagi cantik dari rambut aku. Banyak jugak boleh buat kat situ, but tak sempat masa sebab ada 1 jam je nak jejalan. Satu aktiviti takkan nak buat 5 minit je kan,, ofkos dalam 15 minit jugak nak main. 



Aku terfikir jugak apa motif aku snap gambar cenni, well trend nowadays anything possible. What things could be impossible? NOTHING. To be honest, this trip is very fun. That's why im in Unit Pembimbing Rakan Sebaya but actually Perosak Rakan Sebaya aku nih. Bimbing lah sangat. Hahahha yang mana boleh aku bantu, aku buat. If you all notice, actually aku bercakap skali saya skali aku.. idk , Horrible and Terrible Writer, it's me, -ALLIS-  











Terima kasih kerana baca entry ini, jangan lupa datang lagi

No comments:

Post a Comment